Det är kanske svårt att hitta rätt – men inte nu längre

Precis som mamma och pappa så har jag plattast hår i kommunen. Det lägger sig helt rakt efter att jag tvättat det och det går liksom inte att få någon volym i det. Har du som jag länge letat efter en bra locktång som verkligen gör jobbet så kan jag äntligen meddela dig att jag har hittat rätt. Följ länken https://www.klippdighemma.se/sv/styla-haret/stylingverktyg/locktang så hamnar du hos Klippdighemma.se och här har dem exakt det du behöver för att få liv i håret.

Locktänger över lag är svåra att hitta till bra pris och som verkligen gör jobbet men här finns det flertalet som verkligen lever upp till förväntningarna enligt mig. För mig så är det viktiga att locktången kan bli ordentligt varm. Om inte så blir lockarna inte alls detsamma och framför allt så håller dem inte alls länge. Nummer två handlar om att sladden behöver vara ganska lång för att man enkelt ska kunna använda den framför spegeln utan att behöva tänka på att sladden inte räcker till.

Det magiska tricket

Min tredje grej är mitt magiska trick. Oftast så har locktänger ett litet handtag som gör att du kan fästa håret runt själva tången för att sedan släppa på handtaget och låsa fast håret medan den värmer håret så att det till slut blir en lock. Mitt trick med locktången är däremot att inte alltid använda det handtaget utan att bara snurra håret runt hela stången och låta håret värmas. Det är för det första mycket lättare och det går alldeles utmärkt att då göra lockarna åt olika håll lite varannan gång för att få ett riktigt fint resultat. Så är du på jakt efter locktång så tveka inte på att besöka länken jag skickade med tidigare och jag lovar att du kommer bli nöjd!