Att hitta bra kläder att träna i

Jag har precis, efter att gjort en utmaning tillsammans med mina kollegor på jobbet, kommit i gång rejält med träningen. Jag känner verkligen att jag får energi att träna och jag kan verkligen påstå att jag kommit över tröskeln om att jag inte längre tycker det är jobbigt att ge mig iväg till gymmet eller ut på en runda i skogen. Det som jag däremot inte riktigt hittat än är vad jag ska ha på mig när jag tränar. Jag känner mig ganska obekväm i det mesta eftersom jag har en del kilon att tappa ytterligare, men jag känner ändå nu motivation till att hitta något riktigt snyggt att träna i.

Träningströjor herr är något som jag kanske söker efter varje kväll innan jag ska sova. Detta för att jag just har svårt att hitta den där perfekta träningströjan. Antingen så är ärmarna för korta, silhuetten för tight eller så är den för lång eller för kort. Det blir liksom sällan att jag känner mig bekväm i någon tröja vilket gör att jag istället använder någon av mina vanliga t-shirts som jag har till vardags. Dessa blir såklart svettiga direkt och hjälper inte direkt till när jag är ute och springer eller liknande. De andas inte som en träningströja annars gör.

Träningströjor herr

Ja, kanske är det svårt för just herr men jag har en del kvinnor i min närhet som också upplever samma. Däremot så har jag börjat titta på ruza.se och där har de otroligt fint utbud av träningströjor för just herr. Här har jag hittat några riktigt bra modeller som jag därför köpt i flera olika färger att kunna alternera emellan. Så letar du precis som jag bra tröjor så tror jag att jag äntligen hittat lösningen hos reza.se 🙂