Vibostugan.se gav mig en träningsstuga

Hösten är min favorittid på året att träna, det är då det fortfarande är varmt nog att inte behöva tjocka kläder, men ändå kallt nog att inte få en att kännas som en våt handduk. Jag har varit ute i spåret varje dag, har både sprungit och cyklat tiotals kilometer om dagen. Att vara ute och träna är riktigt skönt, det är nästan som meditation. Meditation som gör att man får upp pulsen så man både håller sig trim och hälsosam. Just nu lyssnar jag på riktigt bra dunka dunka musik när jag springer och cyklar, det är då jag springer och cyklar som snabbast. Häromdagen var jag och min kompis Johanna ute med hennes Siberian Husky, jäklar vad den hunden kan springa!, detta trots att den bara är 2 1/2 år. Enligt Johanna behöver Siberian Huskys någonstans mellan 5-10 kilometers gång/spring varje dag, bara för de är sådana energirika hundar. Inte konstigt att denna hundrasen drar slädar uppe i Norrland och på andra kalla platser på jorden, de behöver göra sig av med all energi de har. Hade jag haft plats och tid för en hund hade jag garanterat skaffat en Siberian Husky, men som det ser ut nu kan jag inte ens skaffa en chihuahua. Måste tyvärr sluta skriva nu. Skosnören är knutna, och jag ska ut på en till runda till den stuga jag och min man köpte på Vibostugan.se. Stugan är inte stor men är tänkt att fungera som träningsstuga där alla våra träningsprylar kan stå.