Träningskläder

Att vara ute och springa i löparspåren är något av det skönaste jag vet. Att känna svetten rinna ner för pannan medan techno beats ljuder i öronen får mig att må mycket bättre än om jag hade legat på soffan halva dagarna och kollat på TV. Med det sagt så är träningskläder, så som träningsbyxor, träningströja och träningsbysthållare inte de enda jag gillar att ha på mig för att känna mig peppad för dagen. Mina underbara modekläder från Chica London är också exempel på kläder jag älskar att ha på mig. Framförallt älskar jag min svarta Chica London kavaj, har på mig denna varje gång jag ska på någon fin tillställning. Senast jag hade på mig den var på min arbetskollegas bröllop.

Har inte varit på många bröllop i mina dagar, men detta bröllopet stod verkligen ut. Utöver att bruden var assnygg (min kollega) så var hela tillställningen vacker. Som musik hade de min kollegas kusin som bara några månader tidigare hade lärt sig att spela piano med hjälp av Pianobus 1, och kunde nu framföra Mendelssohns Bröllopsmarsch utan några problem. Men nog pratat om bröllopet, denna sida handlar om träning.

Ska när jag har skrivit klart denna text ut och springa 5 kilometer i skogen. Musiken är laddad och så är jag, vi syns.