Det börjar bli dags att slippa huvudvärk och se ordentligt

Jag har insett att jag måste gå till en optiker och därför vill jag idag naturligtvis prata om Fredsgatan Optik i Göteborg. Här har de i över 50 år sett till att alla deras kunder hittar rätt bland djungeln av bågar, glasögon och linser. Alla är de otroligt passionerade, rena rama fantasterna, när det kommer till glasögon och därför är de stolta över att de erbjuder ett helt unikt urval av handplockade bågar. Den största glasleverantören heter Carl Zeiss vision och detta gör man för att man helt genomgående vill hela tiden jobba med hög kvalitet.

Fredsgatan Optik gjorde så att jag dels fick mitt körkort eftersom man här också kan göra syntest. Det som mest gynnat mig dock är ju när jag gick dit under senare år och faktiskt fick glasögon i den styrka som jag kanske egentligen behövt under en längre tid. Här fick jag fantastisk hjälp från flera medarbetare som verkligen ville mig väl. Det kändes som att vi blev kompisar och de kunde vara ärliga vid urval av glasögon.

En accessoar som får dig att må bra

Inte nog med att man vill ha snygga glasögon som verkligen talar och kanske till och med tydliggör din personlighet så är det viktigaste såklart att glaset är slipat för rätt styrka och därmed anpassat efter dina ögon. Fredsgatan är experter på att se till att anpassa detta för ditt synfel och dina nya glasögon levereras snabbt, i vissa fall inslipade och klara redan efter en timma. Så se till du också att gör en synundersökning för att ta reda på om du faktiskt mår maxat? Inte nog med att du i så fall kan börja använda en cool accessoar så kanske du också blir av med onödig huvudvärk!