Behöver glidmedel till analsex

Något som jag är i nästan desperat behov av är glidmedel analsex. Jag har nämligen upptäckt att det är något av det skönaste jag vet. Framförallt är det skönt då det ger en annan känsla än vaginalt samlag.

Det viktigaste vid analsex, bortsett att båda måste vara vara med på det, är att man använder glidmedel och det massor. Då det råder brist på naturlig väta i analen måste man ha någonting som gör att det inte skaver. Använder man inte glidmedel kan det både göra ont och det kan uppstå sprickor och andra skador.

Det är därför som jag alltid ser till att köpa och ha ett lager av glidmedel hemma. Ser också till så att den partnern jag träffar har glidmedel hemma hos sig. Vill inte ha kul en hel kväll, komma hem till någon annans hem och då upptäcka att de inte har något eller tillräckligt med glidmedel.

För att vara säker på att jag alltid har ett påfyllt lager så beställer jag alltid online. På så sätt har jag alltid koll på hur mycket jag har hemma och hur mycket jag kan hämta ut från mitt postombud.

Så om ni vill testa att köra upp den i baksidan, tänk på att använda mycket glidmedel.