Träna och semester

I sommar har jag tagit det lugnt med träningen, iallafall i jämförelse med hur jag brukar träna resten av året. Det är viktigt att kroppen får vila sig en aning, att ge 110% varje dag året om gör en bara dåligt. Det var därför jag och några tjejkompisar bestämde oss för att åka och bo på camping i en vecka, i husvagn förstås. Det var riktigt roligt att spendera en hel vecka bara vi tjejer, det gjorde att vi fick lära oss nya grejer, som att till exempel att köra bil med husvagn påkopplad. En liten tråkig sak hände dock efter ca 12 mil körning, påskjutsbromsen slutade fungera. Tydligen var den gammal och vi hade tur att vi ens kom 1 meter med husvagnen i det skicket som påskjutsbromsen var. Som tur var kunde vi få tag på reservdelar till husvagnen på https://valeryd.se/om-valeryd/. När vi väl hade kommit fram efter 3 timmar i bil tog vi en promenad på 5,5 kilometer. Denna 5,5 kilometern gick vi sedan minst en gång om dagen. Utöver att vara ute och gå så simmade vi också mycket i havet, cyklade och kastade kula (boule). Givetvis låg vi och solade på stranden några timmar om dagen, det var med andra ord en perfekt sommar.